צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מעביד לא הפריש כספים לקרן השלמות
גלי
24.01.16 09:42
שלום רב,

עובדת במקום העבודה מזה 3 שנים. בחצי שנה האחרונה המעביד לא הפריש כספים לקרן השתלמות- יש לציין שבתלוש המשכורת מורידים לי את סכום ההפרשה שלי. כשניגשתי לשאול מדוע לא מפרישים במשך חצי שנה נעניתי בכך שאין חקיקה לגבי הפרשה לקרן השתלמות והכסף יופרש בקרוב... בינתיים עבר עוד חודש מאז... האם זה קביל? אין פגיעה ברצף ההכנסות כמו שיש בפנסיה?
אני מודאגת מכיוון שאני יוצאת בקרוב לחופשת לידה ורוצה להיות בטוחה שהכסף יכנס לחשבון לפני.

תודה!
תגובה
RE: מעביד לא הפריש כספים לקרן השלמות
זיו
25.01.16 13:41
המעביד חצי צודק.. הפקדה לקרן השתלמות הינה הטבה במידה ולא מפקידים כמה חודשים ואז עושים הפקדה- מפסידים רק את הריבית שהיתה עשויה לצמוח בתקופה שלא הופקד- ואם עברה שנת מס המעביד לא יקבל הכרה בהפקדה.
בצד השני המעביד הוריד ממך את חלקך ומכאן חייב להעביר לחברת הביטוח שאם לא כן יחשב הדבר כגניבה מעובד.
אם המעביד מפקיד בסוף - אין לך מה לדאוג. ממילא תוכלי למשוך רק אחרי 6 שנים מפתיחת הקופה. ומה הקשר בין חופשת לידה להשתלמות??
יותר חשוב שתדאגי שהמעסיק ימשיך להפריש לפנסיה בזמן חופשת הלידה ויגבה ממך את חלקך.
תגובה