צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ריסק זמני
מאיר
23.08.15 13:14
שלום רב
אבקש עזרתכם בפיענוח הריסק הזמני . אני בן 55 , ומחוסר עבודה מעל שנה . החודש הסתיימה השנה הראשונה להסכם הריסק הזמני לטובת ביטוח מנהלים של למעלה מ-20 שנה, ומאחר שעדיין לא מצאתי עבודה , הגשתי בקשה לשנה נוספת . חברת הביטוח , דרך סוכנות הביטוח , דורשת פרמייה כפולה , המסתכמת בסכום של כ-1200 ש"ח , שלא נראית לי הגיונית ( שלא לדבר אם אפשרית מבחינתי ..). מעבר לידע הכללי שלי , שמטרת הריסק הזמני היא לשמר את הפוליסה תוך תשלום רכיב הריסק (?) עד למציאת עבודה חדשה , אני לא מצליח להבין ולקבל מידע כיצד נקבעת הפרמייה של הריסק הזמני . האם יש חוקים או תקנות בעניין זה ? האם אני לקוח שבוי שלהם ושל סוכנות הביטוח , או שאני יכול להתנייד מבלי לפגוע ברצף הנסיוני ? האם קיים גוף עם שיניים ששומר על האינטרסים שלי מול חברות הביטוח ? ומה באמת כלול בעלות הריסק הזמני ?
בתודה מראש , מאיר
תגובה
RE: ריסק זמני
זיו
30.08.15 10:31
תתקשר ישירות לחברת הביטוח לשירות לקוחות ותשאל אותם מה עלות ריסק זמני ועל מה בדיוק אתה משלם. היה ויש לך ביטוח חיים ואכע גבוהים - זה הזמן להפחית ולשלם פחות
תגובה